top of page

TRAILDURO

Public·176 membres
Castor Algeciras
Castor Algeciras

Koliba Vilijem Pol Jang .pdf


Koliba Vilijem Pol Jang: Knjiga koja će vas promeniti
Ako tražite knjigu koja će vas duboko dirnuti, inspirisati i izazvati da razmislite o svojoj veri, onda je Koliba Vilijem Pol Jang pravi izbor za vas. Ova knjiga je bestseler koji je prodat u preko 20 miliona primeraka širom sveta i preveden na više od 40 jezika. Ona je takođe ekranizovana 2017. godine, sa Semom Vortingtonom, Oktavijom Spenser i Grejem Grinom u glavnim ulogama.


DOWNLOAD: https://urlca.com/2w3D24


Koliba Vilijem Pol Jang je priča o Mekenziju Alenu, čoveku koji je doživeo najveću tragediju u životu: gubitak svoje šestogodišnje kćeri Misi, koja je oteta i ubijena od strane serijskog ubice. Četiri godine nakon tog događaja, Mek dobija misteriozno pismo u kome ga neko, za koga se ispostavlja da je Bog, poziva da dođe u kolibu u kojoj su nađeni tragovi njegove kćeri. Mek odlazi u kolibu i tamo doživljava neverovatno iskustvo susreta sa Bogom, Isusom i Svetim Duhom, koji mu pomažu da se suoči sa svojim bolom, krivicom, ljutnjom i sumnjama.


Koliba Vilijem Pol Jang je knjiga koja se bavi večnim pitanjem: gde je Bog u svetu punom zla i patnje? Autor Vilijem Pol Jang nudi kreativan i provokativan odgovor na to pitanje, prikazujući Boga kao ljubav koja nas poziva na odnos sa njim i sa drugima. On takođe ističe važnost praštanja, slobode, vere i nade u prevazilaženju naših životnih izazova.


Ako želite da pročitate ovu knjigu u PDF formatu, možete je preuzeti sa sledećeg linka: [Koliba Vilijem Pol Jang PDF]. Takođe, možete pogledati i druge knjige koje su dostupne na našem sajtu: [Delfi knjižare] i [Laguna]. Nadamo se da ćete uživati u čitanju ove knjige i da će vam ona doneti novu perspektivu na svoj život.


À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...

membres

bottom of page