top of page

TRAILDURO

Public·82 membres

Avto Harakteristiki I Ceny


Redno posodabljanje povečuje funkcionalnost digitalnih sistemov v vašem ID.5. Brezžične posodobitve se lahko na primer ponoči izvedejo povsem avtomatsko, če jih predhodno potrdite v vgrajenem infotainment sistemu. ID.5 tako ne ostane brez novih funkcij in ima vedno posodobljene podatke.
avto harakteristiki i cenyGlasnost delovanja je pri električnih avtomobilih povsem odvisna od posameznega vozila. Da bi bila v cestnem prometu zagotovljena kar najvišja raven varnosti, je ID.5 do hitrosti 30 km/h za potnike izredno tih, za okolico pa nekoliko glasnejši. Pešci ga tako lahko zaznajo hitreje. Futuristična kompozicija poudarja njegovo vizionarsko identiteto in obenem služi kot umetno generiran zvok motorja, s katerim pešci in kolesarji prej slišijo električni pogon, ki je sicer domala neslišen.


S polnilno postajo ID. Charger4,5 boste preprosto rešitev za polnjenje imeli kar na domačem dvorišču. To pomeni, da boste zjutraj lahko vstopili v svoj napolnjeni ID.5 in dan začeli polni energije - avto boste tako rekoč napolnili med spanjem. Polnilna postaja ID. Charger je sicer na voljo v treh različicah, ki se razlikujejo po stopnji povezljivosti in obsegu pametnih funkcij. Po potrebi je lahko opremljena tudi z WLAN 4G in vgrajenim električnim števcem. Pametne funkcije polnilnih postaj ID. Charger je mogoče upravljati pod menijsko točko We Charge v aplikaciji We Connect ID.


Asistenco za vožnjo "Travel Assist z množicami podatkov" je mogoče uporabljati samo v okviru sistemskih omejitev in samo do največje hitrosti vozila. Za preudarno vožnjo vozila je odgovoren izključno voznik, ki mora biti vedno pripravljen, da prekine delovanje asistenčnega sistema. Če voznik poseže v upravljanje, znova prevzame popoln nadzor nad vozilom. Asistenčno funkcijo lahko kadar koli aktivirate in deaktivirate s tipko na večfunkcijskem volanu. Za prvo aktivacijo storitve "Travel Assist z množicami podatkov" potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in veljavno pogodbo za We Connect (podrobnosti najdete tukaj). Dodatno je potrebna ločena pogodba za množice podatkov, torej za tako imenovani spletni del. Po dobavi vozila imate 90 dni časa za aktiviranje spletne funkcije "Travel Assist z množicami podatkov". Po izteku tega obdobja se avtomatsko začne začetno obdobje uporabe spletnega dela storitve. Potem ko začetno obdobje uporabe poteče, imate možnost, da z doplačilom podaljšate obdobje uporabe. Spletni del storitve Travel Assist je na voljo v naslednjih državah: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija in Severna Irska. Spletni del sistema "Travel Assist z množicami podatkov" je mogoče uporabljati samo v okviru pokritosti z mobilnim omrežjem in z ustreznimi nastavitvami zasebnosti in ga lahko kadarkoli deaktivirate v aplikaciji We Connect ID. in na portalu myVolkswagen. Spletne funkcije, tj. množice podatkov, omogoča internetna povezava, ki je integrirana v vozilu. Stroške, ki znotraj Evrope nastanejo pri prenosu podatkov, v okviru pokritosti z omrežjem krije Volkswagen AG. Pri prenosu podatkov prek interneta lahko - odvisno od tarife mobilnega telefonskega omrežja in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb oz. umika iz ponudbe. Podrobnejše informacije lahko dobite na -in-mobilnostne-storitve ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.


Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.


Wszelkie prezentowane informacje, w szczególności zdjęcia, wykresy, specyfikacje, opisy, rysunki lub parametry techniczne, nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Prezentowane informacje nie stanowią zapewnienia w rozumieniu art. 55612 Kodeksu cywilnego. Prezentowane ceny są wyłącznie cenami rekomendowanymi i obejmują podatek VAT (23 %).


Škoda zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian w prezentowanych wersjach. Przedstawione detale wyposażenia mogą różnić się od specyfikacji przewidzianej na rynek polski. Zamieszczone zdjęcia mogą przedstawiać wyposażenie opcjonalne. Wiążące ustalenie ceny, wyposażenia i specyfikacji pojazdu następuje w umowie sprzedaży, a określenie parametrów technicznych zawiera świadectwo homologacji typu pojazdu. W celu uzyskania najnowszych informacji prosimy kontaktować się z Autoryzowanym Dealerem Marki Škoda. 041b061a72


À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...
bottom of page